Polgármesteri Köszöntő

 

Tisztelt Látogató!

 

Kérem engedje meg, hogy községünk, Balatonberény nevében is üdvözölhessem Önt és egyben megköszönjem szíves érdeklődését településünk, valamint a StrandPark Üdülőközpont iránt is.

Balatonberény az otthonunk, mely véleményem szerint az egyik legcsendesebb és legnyugodtabb, pihenésre és feltöltődésre kiválóan alkalmas település a Balaton déli partján.

Településünk állandó lakosainak száma meghaladja az 1100 főt, a nyári időszakban pedig örömmel fogadjuk a több ezer pihenni, kikapcsolódni vágyó vendéget akik a csendet és a nyugalmat keresik. Kiemelten fontosak számunkra azon személyek, ill. családok is akik a StrandPark Üdülőközpontban vásárolnak ingatlant, hisz ezáltal településünk, közösségünk tagjaivá válnak.

Balatonberény számunkra a „Balaton zöld sarka”.  Egyedülálló település, mely  hosszú szabad partszakasszal rendelkezik árnyas fákkal, ami horgászatra, sétára egyaránt alkalmas és gyönyörű panorámát nyújt a Balaton északi oldalának hegyeire. Községünk bővelkedik zöld területekben és parkokban, településünkön mindenhol tiszta, friss a levegő. Szinte a faluközpontból indulnak a hegyi utak, melyek a borvidéken vezetnek keresztül. A túrázni vágyok műemlék pincék sokaságát tekinthetik meg útjuk során és egyben gyönyörű kilátásban lesz részük.

Bízom benne, hogy a StrandPark Üdülőközpontban eltöltendő nyaralásaik feledhetetlen emlékként fognak megmaradni Ön és kedves családja, valamint barátai számára és jó hírét viszik a beruházásnak helyt adó Balatonberény településnek is.

Örömmel üdvözölnénk Önt is községünk és közösségünk életének aktív résztvevőjeként.

Szeretettel várjuk Balatonberényben!

 

Horváth László s.k.
Balatonberény Polgármestere