LAST MINUTE vételi lehetőségek !!!


közvetlen vízpart – saját gyermekbarát strand és park – befektetésként is ajánlott

StrandPark ismertető


II. ütem értékesítési záróajánlataink


Tisztelt Látogatónk, köszönjük megtisztelő érdeklődését!

A StrandPark I. ütem értékesítése sikeresen lezárult az elmúlt évben, a StrandPark ingatlanfejlesztési project II. ütemének értékesítése is a végéhez közeledik.

90 % feletti az értékesítettségünk a StrandPark II. Társasház értékesítése során! Ne maradjon le a lehetőségről, az apartmanok közül már csak pár darab érhető el! 

A StrandPark II. Társasház időközben bejegyzésre került az ingatlan-nyilvántartásba a Somogy Megyei Kormányhivatal Marcali Járási Hivatalának 32489/7/2019 számú bejegyző határozata alapján. 

A StrandPark Üdülőközpont Zrt., mint eladó által megvételre kínált társasházi ingatlanok így már az ingatlan-nyilvántartás alapján is különálló helyrajzi számon nyilvántartott, önálló társasházi albetéti ingatlanként kerültek bejegyzésre az ingatlan-nyilvántartásba, ezért már akár azonnal is megvásárolhatóak korlátozásoktól mentesen végleges ingatlan adásvételi szerződés megkötésével. 

A megvásárolt ingatlanok tulajdonjoga így az ingatlan adásvételi szerződés megkötését követően átjegyezhetővé válik tisztelt Vevőink nevére, ezzel elkerülve más fejlesztési projectekben felmerülő alapvető tulajdonjog szerzési bizonytalanságokat, ill. kockázatokat. 

A StrandPark Társasház 2021 évben megvásárolt apartmanjainak műszaki átadása 2021 év III. negyedévében fog megtörténni, így tisztelt Vevőink a következő nyarat már az elkészült saját tulajdonú üdülőikben élvezhetik, közvetlenül a Balaton partján, a saját strand és a saját park használatával. 

A StrandPark II. Társasházban még megvásárolható, önálló helyrajzi számon nyilvántartott üdülők kedvezményes árai az alábbiak:

• STUDIO megnevezésű üdülőegységek, átlagosan 22 m² alapterületűek, LAST MINUTE ütemzáró értékesítési vételáruk 16 690 000 Ft-tól kezdődik,

• VIP megnevezésű üdülőegységek, átlagosan 44 m² alapterületűek, LAST MINUTE ütemzáró értékesítési vételáruk 39 390 000 Ft-tól kezdődik.

Várjuk megtisztelő érdeklődését !Értékesítési Iroda

MOM Park Irodaház ”A” Torony
1123 Budapest, Alkotás u. 53.

Központi telefonszáma:
+36 (1) 769 0070 / 1-es mellék

Értékesítés 1: +36 (70) 500 0007
Értékesítés 2: +36 (70) 500 0008
E-mail: ertekesites@strandpark.hu

Személyes ügyfélfogadás
előre egyeztetett időpontban.

 

 
 

Ügyfélszolgálat

MoM Park Bevásárlóközpont Sétánya
1126 Budapest, Süss Nándor sétány 24.

Központi telefonszáma:
+36 (1) 769 0070 / 2-es mellék

Ügyfélszolgálat 1: +36 (70) 545 0000
Ügyfélszolgálat 2: +36 (70) 543 0000
E-mail: ugyfelszolgalat@strandpark.hu

Személyes ügyfélfogadás
előre egyeztetett időpontban.

 

 
 

 

 

CÉGADATOK ÉS ELÉRHETŐSÉGEK


Központi telefonszám: +36 (1) 769 0070

Központi Fax: +36 (1) 700 2840
Központi e-mail: iroda@strandpark.huCégnév: StrandPark Üdülőközpont Zrt.

Székhely: 1123 Budapest, Alkotás u. 53. ”A” Torony

Cégjegyzékszám: 01-10-049767

Adószám: 26307565-2-43

 

 
 

StrandPark ingatlanfejlesztési project


Balatoni élmények elsődlegesen, a legközvetlenebb módon, saját partszakaszon: saját strand és park áll a StrandPark II. Társasház vevőinek rendelkezésére!

A StrandPark ingatlanfejlesztési project egyik különlegessége, hogy nem csak saját strandot kínál, hanem a strand melletti ősfás parkban árnyékos területeket is. A fejlesztési koncepció teljes egésze kifejezetten a vízpartot kedvelők számára tervezett módon egy önálló, magántulajdonú közvetlen vízparttal rendelkező meglévő ingatlan területén valósul meg, melyen ősfás park található.

A StrandPark Üdülőközpont területén mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő üdülés lehetőségét – elérhető áron.

A StrandPark ingatlanfejlesztési project jelentős ELŐNYEI a teljesség igénye nélkül:

- KIEMELKEDŐEN KEDVEZŐ ÁR/ÉRTÉK ARÁNY a valóban közvetlenül vízparton elhelyezkedő, magántulajdonú partszakasszal rendelkező ingatlanok között a Balatonon partján,

– SAJÁT STRAND az épülettől pár lépésnyire a Balatonparton, vízisport eszközök tárolásának lehetőségével,

– SAJÁT ŐSFÁS PARK az épület közvetlen környezetében,

– TÉNYLEGESEN KÖZVETLENÜL A VÍZPARTON lévő, a Balaton mederhatárával érintkező telek az ingatlan-nyilvántartási térképészeti adatok alapján és szerint is, - GYERMEKBARÁT kialakítás, játszótér, kültéri gyermek medence,

– CSENDES ÉS NYUGODT üdülőövezeti környezet Keszthely gazdagon nyüzsgő, könnyen és gyorsan elérhető közelségében,

– GYÓGYFÜRDŐK KÖZELSÉGE, kényelmes és gyors, könnyű megközelíthetősége (Hévíz 15 perc, Zalakoros 30 perc),

– JOGBIZTONSÁG: A II. ÜTEM TÁRSASHÁZA MÁR BEJEGYZÉSRE KERÜLT az ingatlan-nyilvántartásba, létrejöttek a különálló társasházi albetétek, megnyitásra kerültek a tulajdoni lapok, így a vevői adásvételi szerződések már a létező ingatlanokra kerülnek megkötésre,

– MINDÖSSZE 16 690 000 Ft. vételártól az apartmanok tulajdonjoga – a 2021 évben már megköthető végleges adásvételi szerződések szerint - megszerezhető válik, és a kedves vevők nevére átjegyezhetővé válik,

– GAZDASÁGOS FENNTARTHATÓSÁG, fogyasztás-arányos használati költségek (saját fűtés és melegvíz WIFI távvezérléssel, saját önálló villanyóra és vízóra apartmanonként),

– EGÉSZ ÉVBEN HASZNÁLHATÓ, kiváló hőszigetelésű épület korszerű három rétegű, fokozott hő és hangszigetelésű nyílászárókkal,

– EGÉSZ ÉVES GONDNOKI SZOLGÁLAT és kertészet, központi karbantartás a közös költségben (9.769 Ft / hó),

– BEFEKTETÉSKÉNT IS AJÁNLHATÓ, befektetési célú vásárlóknak befektetői kapcsolattartás és befektetés-kezelés,

– STRANDPARK RENTAL MANAGEMENT SERVICES - befektetőknek teljeskörű bérbeadási szolgáltatás, így az apartmanok bérebadása a vevők személyes jelenléte nélkül is biztosítható,

– JÖVŐ NYÁRON már saját tulajdonú megvásárolt apartmanjaikban nyaralhatnak kedves Vevőink, és élvezhetik a StrandPark Üdülőközpont előnyeit,

– JELENTŐS VEVŐI ÉRDEKLŐDÉS ÉS VEVŐI IGÉNY: a II. Ütem apartmanjai közül már csak pár darab érhető el!

Vissza az oldalra

Gyermekbarát
strand és park


A StrandPark ingatlanfejlesztési project tervezése során kifejezett szempont volt a kellemes körülmények megteremtése gyermekek számára az Üdülőközpont területén.

A StrandPark Üdülőpark területén gyermekbarát strandlépcső, játszótér, és gyermek napozók kerülnek kialakításra. A strand területén csúszdás gyermekmedence is megépítésre kerül, mely fűtési rendszerrel is rendelkezni fog. A gyermekmedencét csak gyermekek használhatják, a felnőtteket várja a Balaton.

A StrandPark Üdülőpark területén vízisporteszközök tárolása is lehetséges lesz.

Vissza az oldalra

Keszthelyi-öböl, Balatonberény


A StrandPark Társasház a festői Keszthelyi-öböl egyik legkellemesebb, csendes és nyugodt településén, Balatonberényben található, közvetlenül a Balaton partján.

Balatonberény a legelső település Keszthelyről indulva Budapest irányába, a Balaton partján, a Zala folyó torkolatának közelében, a Kis-Balaton vonzáskörzetében. A StrandPark Társasház a település nyugodt, mégis központi részén helyezkedik el, a közelben minden szükséges rendelkezésre álló infrastruktúra megtalálható. Keszthely közelsége alapvetően határozza meg Balatonberényben a nyaralás minőségét is, hiszen a nyugodt, csendes környezetből kilépve Keszthely nyüzsgő városába érkezve kulturális és szórakozási lehetőségek állnak rendelkezésre.

Keszthelyen minden szükséges nagybevásárlás is elvégezhető a hazai és nemzetközi élelmiszerláncok helyi üzleteiben, valamint színvonalas barkács, bútor és kertészeti áruházak is találhatóak helyben.

Hévíz közelsége meghatározó lehet azok számára, akik költséghatékonyan szeretnének részesülni a hévízi gyógyfürdők áldásaiból anélkül, hogy Hévízen kereskedelmi szálláshely szolgáltatást kellene igénybe venniük. Balatonberényből indulva a Hévízi Tó akár negyed óra alatt is megközelíthető a 76-os főút Keszthely városát elkerülő szakaszán haladva, közvetlenül Hévízre tartva.

Gépjárművel, az M7 autópályán haladva Budapestről 2 órán belül kényelmesen megközelíthető Balatonberény, mely nem közvetlenül az autópálya vonala mellett helyezkedik el, így az autópálya zaj és környezet-szennyező hatása nem érvényesül a településen.

Jelentősen előnyös megközelíthetőségi szempont továbbá, hogy a StrandPark Társasház közelében található a felújított Balatonberényi Vasútállomás, ahonnan a vasútvonal 2018 évben befejezett felújításának köszönhetően vonattal mindössze 2 óra 19 perc alatt lehet eljutni Budapestre, a Déli pályaudvarra átszállások nélkül, főidényben óránként-kétóránként induló korszerű vonatokkal.

A Balatont körbevevő hivatalos kiépített kerékpárút a StrandPark Társasház előtt halad közvetlenül Keszthely irányába, így a kerékpáros turizmus kedvelői is megtalálhatják számításukat.

A FLY BALATON nemzetközi leszállási joggal rendelkező repülőtér a StrandPark Társasháztól közel negyed óra alatt közelíthető meg gépjárművel.

Vissza az oldalra

Épület látványtervek


A StrandPark ingatlanfejlesztési project jelentős előnye, hogy a jelenleg is létező, meglévő épület műszaki tartalmú fejlesztését követően kerülnek átadásra az egyes önálló, külön bejáratú üdülő egységek, melyek az ingatlan-nyilvántartásba önálló társasházi albetétenként kerülnek külön-külön bejegyzésre a StrandPark Társasház egyes szintalaprajzain feltüntetett helyrajzi számokat tartalmazó módon.

A szerződéskötési folyamat során tisztelt Vevőink – más, újépítésű projectek összehasonlításban – azzal jelentősen megnyugtató biztonsági és időbeli előnnyel rendelkeznek, hogy a fejlesztéssel érintett ingatlanok nem egy távoli jövőben esetlegesen megvalósuló zöldmezős beruházás keretén belül kerülnek létrehozásra, hanem tisztelt Vevőink megvalósulási kockázat nélküli, fizikailag és jogilag is létező ingatlanok tulajdonjogát vásárolják meg a szerződéskötés során ezév nyarán, és ezt követően a Társasház felújítási munkálatainak befejeztével veszik birtokukba legkésőbb 2021 év III. negyedévében.

A StrandPark Társasház épülete, illetve a mai napon is fizikailag ténylegesen létező, kiválasztott üdülők személyesen is megtekinthetőek az Értékesítési Iroda munkatársaival egyeztetett időpontban a helyszínen, így tisztelt Vevőink az általuk kiválasztott üdülőt a helyszínen is felmérhetik.

Vissza az oldalra

StrandPark II. Társasház – szintalaprajz, az önálló ingatlanok alaprajzi áttekintése


StrandPark II. Társasház – szintalaprajz, az önálló ingatlanok alaprajzi áttekintése

A StrandPark II. Társasház szintalaprajzain feltüntetett helyrajzi számok nem tájékoztató jellegűek, hanem a végleges helyrajzi számokat ábrázolják, melyek időközben már bejegyzésre is kerültek az ingatlan-nyilvántartásba a Somogy Megyei Kormányhivatal Marcali Járási Hivatalának 32489/7/2019 számú bejegyző határozata alapján.

A StrandPark II. Társasházban minden egyes üdülőegység különálló helyrajzi számmal rendelkező önálló ingatlanként került bejegyzésre az ingatlan-nyilvántartásba a Társasházakról szóló törvény rendelkezéseinek megfelelően, azaz minden egyes üdülőre vonatkozóan külön-külön tulajdoni lap kerül nyilvántartásba vételre, ill. megnyitásra.

A StrandPark II. Társasházban megvásárolható egyes önálló albetéti ingatlanok különálló, nem pedig osztatlan közös tulajdonjogot jelentenek, így azok a későbbiekben korlátozás nélkül elidegeníthetőek és terhelhetőek, azaz az ingatlan-nyilvántartásba a bejegyzésre került leendő tulajdonosuk azokkal szabadon, korlátozások nélkül rendelkezhet.

A StrandPark II. Társasház társasházközösséget Alapító Okirata szerint is a külön tulajdonban álló egyes önálló ingatlanok, azaz az önálló tulajdont képező társasházi albetétek megnevezése az ingatlan-nyilvántartás szerint ”üdülő”.

Vissza az oldalra

StrandPark II. Társasház – önálló albetéti alaprajzok


A StrandPark II. Társasházban alapvetően kétféle alaprajzi típusú, ill. elrendezésű üdülő választható a tényleges vevői igényeknek megfelelően:

• STUDIO megnevezésű üdülőegységek, átlagosan 22 m² alapterületűek, téli értékesítési bevezető vételáruk 16 690 000 Ft-tól kezdődik,

• VIP megnevezésű üdülőegységek, átlagosan 44 m² alapterületűek, téli értékesítési bevezető vételáruk 39 390 000 Ft-tól kezdődik.

A StrandPark II. Társasházban - mivel az már bejegyzésre került az ingatlan-nyilvántartásba - az önálló albetétek területe a továbbiakban már nem változtatható, azonban a vevőknek lehetőségük van a vizes helyiségek funkcióinak megválasztására, továbbá az esetleges válaszfalak kiépítésére és esetleges további műszaki igények megadására.

Vissza az oldalra